در راستاي صيانت از اماكن وقفي و بقاع متبركه: شهرداري مشهد همراه اداره‌كل اوقاف و امور خيريه است

شهردار مشهد گفت: شهرداري مشهد همكار و همراه اداره‌كل اوقاف و امور خيريه در راستاي صيانت از اماكن وقفي و بقاع متبركه است
به گزارش روابط عمومي اداره‌كل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوي؛ محمد پژمان اظهار داشت: انسان‌ها براي ثبت نيكوكاري و خدمت‌رساني بهتر به جامعه كه در دين اسلام نيز بسيار توصيه شده مي‌توانند اماكن و اقدامات ارزشمند خود را وقف كنند تا نام آنها ماندگار و كار ثواب آنها جاويدان شود.
شهردار مشهد تاكيد كرد: ارج نهادن و صيانت از آثار گذشتگان وظيفه همه دستگاه‌هاي اجرايي در سطح كشور است و شهرداري مشهد نيز همكاري و هماهنگي مناسبي در جهت حفظ اين آثار و ارائه خدمات مطلوبتر به اين اماكن با اداره‌كل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوي دارد.
وي تصريح كرد: وقف از فضيلت‌هاي خوب و پسنديده اخلاقي در مؤمنين است كه با ماندگار كردن بنا يا كارخيري و خدمتي نام و ياد خود را نيز براي اعصار و قرون ماندگار مي‌كنند.
پژمان با بيان اينكه ارزش و منزلت اين اقدام خير بايد براي همه جهانيان روشن شود خاطر نشان كرد: تجربه وقف و آثار اجتماعي و فردي آن بايد به رخ همه جهانيان كشيده شود.
وي ادامه داد: بهترين راه نشان دادن چهره موقفي از وقف صيانت از آثار وقفي و بقاع متبركه و ارج نهادن به مقام واقفان است.
شهردار مشهد تاكيد كرد: براي افراد جامعه نيز بايد آثار بركات وقف و توانايي و پتانسيل عظيم اين پديده اجتماعي در تقويت شرايط زندگي افراد جامعه و اثر فقرزدايي وقف از سطوح پايين جامعه تبيين شود تا افراد بطور عيني با آثار و بركات وقف مواجه شوند.
وي در خصوص موضوعات جديد نيازهاي روز جامعه در زمينه وقف گفت: جامعه كنوني با توجه به شرايط خاص فرهنگي و اجتماعي خاص نيازهاي جديدي را مي‌طلبد و موضوع وقف با گذشته فرق كرده است.
وي افزود: نيازهاي جامعه كه به زمين مانده و شرايط اقتصادي و بودجه كشور اجازه كشور اجازه رسيدگي به امور جانبي مانند آن را ندارد بايد توسط واقفان و به صورت وقف‌هاي جديد انجام شود.
وي ادامه داد: مسجدسازي، مدرسه‌سازي، خدمات شهري، ساخت اماكن اقامتي بين راهي و ساخت اماكن تفريحي برخي از نمونه وقف‌هاي جديد است.
پژمان تصريح كرد: دستگاه‌ها بايد رسيدگي به اموري كه منفعت عام جامعه را به دنبال دارد رسيدگي كنند و نقش مهم وقف در جامعه را به درستي تبيين كنند.
جشنواره تجلي وقف و بقاع متبركه در رسانه از 30 بهمن تا 6 اسفندماه سال جاري برگزار مي شود.
شايان ذكر است مهلت ارسال آثار در جشنواره استاني تجلي وقف و بقاع متبركه تا 30 بهمن ماه و مراسم اختتاميه و اهداي جوايز 6 اسفندماه سال جاري است.

[بازديد:۶۲۵بار]

تقويم

اسفند ۱۳۹۰
۴
پنج شنبه

Thursday, February 23, 2012

خبرنامه

جهت عضويت درسيستم اطلاع رساني سايت ايميل خود را وارد كنيد.
پس از ارسال، ایمیلی براي شما فرستاده می شود ، که شما باید روی لینکی که در ایمیل هست کلیک کنید تا عضویت شما تایید گردد .

نظرسنجي

سايت جديد
نظر شما در رابطه با طراحي سايت جديد چيست ؟
  • عالي
  • خوب
  • متوسط
  • ضعيف

آر اس اس