عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي: آسيب‌شناسي كم شدن تمايل مردم به وقف ضروري است

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: كم رنگ شدن تمايل مردم نسبت به وقف بايد آسيب‌شناسي شود.
به گزارش روابط عمومي اداره‌كل اوقاف و امور خيريه حجت‌الاسلام سيدعلي حسيني اظهار داشت: وقف در انديشه اسلامي به عنوان سنت جاريه محسوب مي‌شود و با وقف انسان‌ها خود را در تاريخ ماندگار مي‌كنند و امر خير واقفان در همه اعصار و دوره‌ها جاري است.
نماينده نيشابور در مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد: وقف در همه فرق و مذاهب دنيا جاري است و منحصر به دين مبين اسلام نمي‌باشد اما در اين دين بيش از ساير اديان پررنگ و پراهميت است.
وي با بيان اينكه موضوع وقف در اين دوره كم رنگ شده تصريح كرد: نگاه مردم نسبت به وقف كردن تغيير كرده و تمايل زيادي نسبت به ترويج و انجام اين عمل و سنت جاريه ندارند كه اين امر بايد آسيب‌شناسي شود و اساتيد حوزه و دانشگاه و مسئولان كشور نسبت به ترويج اين موضوع اقدام كنند.
عضو كيسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: وظيفه رسانه‌ها در امر اطلاع‌رساني، تبيين و طراحي جشنواره‌هايي با موضوع وقف است و جايگاه خبرگزاري‌ها و وبلاگ‌ها و نرم‌افزارهاي ديجيتالي عرصه بديعي براي پرداختن به موضوع مهم وقف است.
وي با بيان اينكه بايد بين موضوع وقف و رسانه‌ها پيوند ديرينه‌اي برقرار شود گفت: اگر بين اين سنت ديرينه و رسانه‌ها پيوند شايسته‌اي برقرار شود به موضوع وقف دوره‌هاي طلايي خود باز مي‌گردد و مردم در موضوعات عقيدتي علاقه خود را به وقف نشان خواهند داد.
حجت‌الاسلام حسيني بيان كرد: عدم آگاهي و اطلاع از موضوع وقف علت اصلي كم رنگ شدن اين امر در بين مردم در عرصه جديد است.
وي با بيان اينكه موضوعات و جنبه‌هاي حقوقي وقف بايد براي واقفان تبيين شود، اظهار داشت: تبيين موضوعاتي از قبيل واقفان همه كاره موقوفات هستند، اداره امور آن بصورت موروثي، نحوه هزينه كرد عوايد موقوفات و مسائلي نظير اينها مي‌تواند واقفان را نسبت به موضوع وقف راغب كند و اين سنت جاري اسلامي را ملاوم‌تر كند.
نماينده نيشابور در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: آگاهي از همه جوانب حقوق وقف فضاي وقف كشور را پوياتر مي‌كند و رغبت مضاعفي را براي مردم در خصوص انجام وقف ايجاد مي‌كند.
وي خاطر نشان كرد: وقف زمان، سواد، اطلاعات و فضاهاي نرم‌افزاري نيز مي‌تواند در حيطه وقف قرار گيرد.
جشنواره تجلي وقف و بقاع متبركه در رسانه از 30 بهمن تا 6 اسفندماه سال جاري برگزار مي‌شود.
وي با اشاره به طراحي و تدوين سايتي مخصوص روشن كردن ذهن واقفان گفت: طراحي و تدوين سايت و هدايت آن در جهت اهداف ديني و مذهبي موضوع وقف از ضروريات جامعه است.
عضو مجمع نمايندگان خراسان رضوي اشاره كرد: بايد سنت الهي و جاري وقف در بين مردم اشاعه داده شود و اين امر نيازمند توجه ويژه بخش‌هاي غيردولتي به اين امر است.
وي افزود: همه قوانين قانون اساسي و سندهاي برنامه 5 ساله و چشم‌انداز 20 ساله ناظر بر ورود بخش‌هاي غيردولتي به پيشرفت كشور است.
حجت‌الاسلام حسيني يادآور شد: جهت تشويق واقفان به وقف بايد پيوند عميق‌تر و گسترده‌تري بين مردم و واقفين و نيازهاي جامعه برقرار شود.
شايان ذكر است مهلت ارسال آثار در جشنواره استاني تجلي وقف و بقاع متبركه تا 30 بهمن‌ماه و مراسم اختتاميه و اهداي جوايز 6 اسفندماه سال جاري است.


[بازديد:۷۳۳بار]

تقويم

اسفند ۱۳۹۰
۴
پنج شنبه

Thursday, February 23, 2012

خبرنامه

جهت عضويت درسيستم اطلاع رساني سايت ايميل خود را وارد كنيد.
پس از ارسال، ایمیلی براي شما فرستاده می شود ، که شما باید روی لینکی که در ایمیل هست کلیک کنید تا عضویت شما تایید گردد .

نظرسنجي

سايت جديد
نظر شما در رابطه با طراحي سايت جديد چيست ؟
  • عالي
  • خوب
  • متوسط
  • ضعيف

آر اس اس